Kepta bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepta bagetė

Tie, kuriems iš vakaro liko pjaustytos duonos, turėtų pasinaudoti šiuo keptos bagetės receptu. Skrebučiai keptuvėje iškepa vos per 10 minučių, dar 5 minutes reikės ruošti česnakinį aliejų. Be česnakų, į patiekalą galite dėti bet kokių prieskonių ir prieskoninių žolelių. Svarbiausia laikytis saiko, kad keptos duonos skonis pasirodytų ne per sodrus. Jei česnakus perkate parduotuvėje, rinkitės sausas ir tankias galvutes. Kulinarai pataria naudoti smulkius česnakus, nes jie turi subtilesnį skonį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
447 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta bagetė Žingsnis 1
Paruoškite česnakų aliejų. Į keptuvę įpilkite pusę aliejaus, įkaitinkite, sudėkite pusę česnako skiltelių. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos, apie 2 minutes. Tada apverskite skilteles į kitą pusę ir kepkite tiek pat laiko. Po to česnakus išimkite iš keptuvės.

Žingsnis 2

Kepta bagetė Žingsnis 2
Apkepkite bagetę. Dėkite bagetės griežinėlius į keptuvę su česnakiniu aliejumi, įkaitinkite iki didžiausios ugnies ir kepkite, kol paruduos (3-4 min.). Tada apverskite į kitą pusę ir kepkite dar kelias minutes. Tą pačią procedūrą pakartokite su likusiais produktais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos