Kepta bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepta bagetė

Kepta bagetė - puiki įprastų sumuštinių alternatyva. Jei turite laiko, bagetę galite išsikepti patys. Tačiau daug patogiau naudoti parduotuvėje pirktą. Rinkdamiesi šviežią duoną atkreipkite dėmesį į plutą - ji turi būti stora, traški ir rudi. Jei gaminio viršus nusilupęs, geriau atsisakyti jo pirkti. Bagetę galima kepti su įvairiais įdarais. Dažniausiai naudojamas sūris. Geriau imti kietųjų rūšių, pavyzdžiui, rusišką arba olandišką sūrį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
386 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta bagetė Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Bagetę supjaustykite riekelėmis šiek tiek įstrižai. Gerai ištepkite aliejumi ir sudėkite ant kepimo skardos. Leiskite riekelėms šiek tiek pamirkti.

Žingsnis 2

Kepta bagetė Žingsnis 2
Kol duona mirko svieste, paruoškite įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą, itališkas žoleles, krapus ir česnaką.

Žingsnis 3

Kepta bagetė Žingsnis 3
Iškepkite bagetę. Ant bagetės riekelių išdėliokite pomidorų griežinėlius, tada ant česnakų užtepėlės dėkite sūrio griežinėlius. Dėkite į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos