Kepta bulvių košė a la pica. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta bulvių košė a la pica.

Mėgstu eksperimentuoti virtuvėje. Rezultatas - tokie neįprasti ir skanūs patiekalai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Nulupkite bulves ir virkite, kol suminkštės. Sutrinkite jas trintuvu, kad neliktų gumulėlių.

Žingsnis 2

Sutarkuokite sūrį ir pusę sūrio įmaišykite į tyrę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Kepta bulvių košė a la pica. Žingsnis 3
Dešrą supjaustykite pusžiedžiais, o agurką - kubeliais. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Kepta bulvių košė a la pica. Žingsnis 4
Perkelkite bulvių košę į konditerinį maišelį ir išspauskite košę į apskritimą. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 10 minučių.

Žingsnis 5

Kepta bulvių košė a la pica. Žingsnis 5
Įdarui sumaišykite sūrį, dešrą, raudonėlius, majonezą, kečupą, agurkus ir alyvuoges. Viską sumaišykite.

Žingsnis 6

Kepta bulvių košė a la pica. Žingsnis 6
Išimkite bulves ir ant viršaus sudėkite įdarą. Ant viršaus pabarstykite sūriu ir vėl dėkite į orkaitę 3 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos