Kepta jūrų lydekos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kepta jūrų lydekos

Šiandien gaminsime vieną populiariausių žuvų - lydeką. Ji turi daug naudingų medžiagų: kalcio, fosforo, geležies, cinko, fluoro, natrio, sieros, vario, nikelio, mangano. Ši žuvis populiariausia Portugalijoje ir Ispanijoje. Mes taip pat mėgstame patiekalus iš jūros lydekų. Šiame recepte ją kepsime keptuvėje.
Gaminimo laikas
18 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta jūrų lydekos Žingsnis 1
Supjaustykite jūros lydekos filė į tris dalis.

Žingsnis 2

Kepta jūrų lydekos Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite prieskonius, miltus, druską ir pipirus. Žuvies gabalėlius pamerkite į šią faršą.

Žingsnis 3

Kepta jūrų lydekos Žingsnis 3
Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir apkepkite žuvį iš abiejų pusių. Kiekviena pusė keps apie 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Kepta jūrų lydekos Žingsnis 4
Perkelkite paruoštą žuvį į lėkštę, papuoškite žolelėmis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos