Publikavimo data: 2024-03-26
Kepta jūrų lydekos
Šiandien gaminsime vieną populiariausių žuvų - lydeką. Ji turi daug naudingų medžiagų: kalcio, fosforo, geležies, cinko, fluoro, natrio, sieros, vario, nikelio, mangano. Ši žuvis populiariausia Portugalijoje ir Ispanijoje. Mes taip pat mėgstame patiekalus iš jūros lydekų. Šiame recepte ją kepsime keptuvėje.
Žingsnis 1
Supjaustykite jūros lydekos filė į tris dalis.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite prieskonius, miltus, druską ir pipirus. Žuvies gabalėlius pamerkite į šią faršą.
Žingsnis 3
Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir apkepkite žuvį iš abiejų pusių. Kiekviena pusė keps apie 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Perkelkite paruoštą žuvį į lėkštę, papuoškite žolelėmis ir patiekite.
Kategorijos