Kepta lašiša receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta lašiša receptas

Sakoma, kad beveik neįmanoma iškepti sultingo šlakio. Žinoma, tai klaidinga nuomonė, nes viskas priklauso nuo to, kokį gaminimo būdą pasirinksite. Mes, pavyzdžiui, pasirinkome kepimą, kurio dėka visos kvapnios šios žuvies sultys užsidarys viduje, o filė bus švelni ir minkšta. Be to, kad tai ne tik skanus patiekalas, bet ir daug naudingų medžiagų - vitaminų, mineralų ir jodo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša receptas Žingsnis 1
Išvalykite žuvį: pašalinkite žvynus, galvą ir vidurius, tada nuplaukite po šaltu vandeniu. Citriną supjaustykite žiedais, o sviestą - kubeliais.

Žingsnis 2

Kepta lašiša receptas Žingsnis 2
Sulankstykite folijos voką ir įdėkite į jį žuvį. Pagardinkite druska, apibarstykite čiobreliais, rozmarinais, citrina ir sviesto kubeliais.

Žingsnis 3

Kepta lašiša receptas Žingsnis 3
Žuvį suvyniokite į foliją ir 20 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos