Publikavimo data: 2024-02-04
Kepta lašiša receptas
Sakoma, kad beveik neįmanoma iškepti sultingo šlakio. Žinoma, tai klaidinga nuomonė, nes viskas priklauso nuo to, kokį gaminimo būdą pasirinksite. Mes, pavyzdžiui, pasirinkome kepimą, kurio dėka visos kvapnios šios žuvies sultys užsidarys viduje, o filė bus švelni ir minkšta. Be to, kad tai ne tik skanus patiekalas, bet ir daug naudingų medžiagų - vitaminų, mineralų ir jodo.
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį: pašalinkite žvynus, galvą ir vidurius, tada nuplaukite po šaltu vandeniu. Citriną supjaustykite žiedais, o sviestą - kubeliais.
Žingsnis 2
Sulankstykite folijos voką ir įdėkite į jį žuvį. Pagardinkite druska, apibarstykite čiobreliais, rozmarinais, citrina ir sviesto kubeliais.
Žingsnis 3
Žuvį suvyniokite į foliją ir 20 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos