Kepta lašiša receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta lašiša receptas

Jei dažnai pagalvojate, kad laikas į savo mitybą įtraukti kuo daugiau sveikos žuvies, turime patarimą. Pradėkite nuo lašišų! Pirma, keptą lašišą galima greitai ir lengvai paruošti, o antra, pagal mūsų nuoseklų receptą filė bus sultinga ir kartu šiek tiek traški. Kaip garnyrą rinkitės ryžius su daržovėmis arba švelnią bulvių košę, sumaišytą su keptais svogūnais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša receptas Žingsnis 1
Išvalykite žuvį: pašalinkite galvą, vidurius ir visus kaulus. Filė supjaustykite į lygias dalis ir kiekvienoje dalyje padarykite nedidelius įpjovimus.

Žingsnis 2

Kepta lašiša receptas Žingsnis 2
Pasūdykite filė porcijas iš visų pusių.

Žingsnis 3

Kepta lašiša receptas Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į keptuvę su įkaitintu aliejumi oda į apačią ir kepkite, kol taps auksinė. Jei filė yra per plona, ją galima kepti tik oda į apačią ant silpnos ar vidutinės ugnies, kad žuvis būtų sultingesnė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos