Publikavimo data: 2024-02-04
Kepta lašiša receptas
Jei dažnai pagalvojate, kad laikas į savo mitybą įtraukti kuo daugiau sveikos žuvies, turime patarimą. Pradėkite nuo lašišų! Pirma, keptą lašišą galima greitai ir lengvai paruošti, o antra, pagal mūsų nuoseklų receptą filė bus sultinga ir kartu šiek tiek traški. Kaip garnyrą rinkitės ryžius su daržovėmis arba švelnią bulvių košę, sumaišytą su keptais svogūnais.
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį: pašalinkite galvą, vidurius ir visus kaulus. Filė supjaustykite į lygias dalis ir kiekvienoje dalyje padarykite nedidelius įpjovimus.
Žingsnis 2
Pasūdykite filė porcijas iš visų pusių.
Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į keptuvę su įkaitintu aliejumi oda į apačią ir kepkite, kol taps auksinė. Jei filė yra per plona, ją galima kepti tik oda į apačią ant silpnos ar vidutinės ugnies, kad žuvis būtų sultingesnė.
Kategorijos