Publikavimo data: 2024-03-25
Kepta lašiša su žiediniais kopūstais
Jei saugote savo figūrą ir kartu nenorite atsisakyti skanaus maisto, šis patiekalas jums tikrai tiks. Keptas lašišos kepsnys ir virti žiediniai kopūstai puikiai papildo vienas kitą, o kompoziciją užbaigia sultingos skanios alyvuogės. O jei žiedinį kopūstą ir lašišą paruošite garuose, patiekalas taps dar sveikesnis. Žuvis ir kopūstai išlaikys savyje visas sultis ir naudingus elementus. Toks patiekalas puikiai tiks vakarienei.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į ąsotį arba puodą, pasūdykite ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite žiedinius kopūstus ir virkite 5-7 minutes, kol jie taps al dente. Išvirusius žiedinius kopūstus išmeskite į sietelį.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir sudėkite lašišos kepsnius.
Žingsnis 3
Kepkite lašišą iš visų pusių 10-15 minučių ant vidutinės ugnies, kol iškeps. Pagardinkite kepsnį druska ir pipirais pagal skonį.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite lašišą ir žiedinius kopūstus.
Žingsnis 5
Patiekalą pabaigai pabarstykite alyvuogėmis ir papuoškite petražolėmis bei laimu.
Kategorijos