Kepta lašišos filė terina su parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta lašišos filė terina su parmezanu

Skanus troškinys iš daržovių pagrindo ir mėsos įdaro - puikus karštas pagrindinis patiekalas bet kokioms šventėms ar šeimos pietums ar vakarienei. Parmezano sūris suteikia sūrio ir pikantiško poskonio. Dėl prieskonių mėsa tampa labai sultinga ir pikantiška.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašišos filė terina su parmezanu Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmaišykite grietinėlę, 3 kiaušinius, želatiną, ožkos sūrį ir druską. Viską gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotas morkas, suberkite smulkiai supjaustytus krapus, parmezaną, petražoles, 2 kiaušinius, miltus ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepta lašišos filė terina su parmezanu Žingsnis 2
Keptuvėje svieste apkepkite svogūnų griežinėlius, kol jie taps auksinės spalvos. Tada į svogūnus suberkite smulkintus špinatus ir troškinkite apie 3 minutes. Tada sudėkite teriną.

Žingsnis 3

Kepta lašišos filė terina su parmezanu Žingsnis 3
Stačiakampę formą išklokite kepimo pergamentu taip, kad kraštai liktų žemyn. Ant formos dugno ir šonų užberkite sūrio ir morkų mišinio. Į formos vidurį sudėkite pusę maltos žuvies ir švelniai sutrinkite jos paviršių.

Žingsnis 4

Kepta lašišos filė terina su parmezanu Žingsnis 4
Ant viršaus tolygiai paskleiskite špinatus, tada tolygiai paskleiskite likusį tarkuotą ožkos sūrį. Tada ant viršaus uždėkite likusią maltą mėsą. Uždenkite teriną pergamentu, uždengiančiu kraštus, ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos