Publikavimo data: 2024-02-04
Kepta menkės filė receptas
Menkės turi daug baltymų, baltymų ir visų žmogui reikalingų aminorūgščių. Šis produktas nusipelno būti ruošiamas kuo dažniau! Rinkdamiesi menkę parduotuvėje atkreipkite dėmesį į jos spalvą: ji turi būti vienalytė. Ant geros filė neturi būti jokių pažeidimų, leistina turėti glazūros, bet tik skaidrios. Menkės filė keptuvėje paruošti greitai ir lengvai - tereikia 15 minučių.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė į kelias dalis ir lengvai paspauskite peiliu. Būkite atsargūs: net ir žuvies filė gali turėti smulkių kaulų, kuriuos reikėtų pašalinti.
Žingsnis 2
Filė pasūdykite ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, suberkite česnaką ir rozmariną ir porą minučių pakepinkite. Tada sudėkite sviestą, sudėkite filė ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite šiltoje vietoje 5 minutėms. Po to patiekite su mėgstamu garnyru.
Kategorijos