Kepta menkės filė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta menkės filė receptas

Menkės turi daug baltymų, baltymų ir visų žmogui reikalingų aminorūgščių. Šis produktas nusipelno būti ruošiamas kuo dažniau! Rinkdamiesi menkę parduotuvėje atkreipkite dėmesį į jos spalvą: ji turi būti vienalytė. Ant geros filė neturi būti jokių pažeidimų, leistina turėti glazūros, bet tik skaidrios. Menkės filė keptuvėje paruošti greitai ir lengvai - tereikia 15 minučių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 1
Supjaustykite filė į kelias dalis ir lengvai paspauskite peiliu. Būkite atsargūs: net ir žuvies filė gali turėti smulkių kaulų, kuriuos reikėtų pašalinti.

Žingsnis 2

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 2
Filė pasūdykite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, suberkite česnaką ir rozmariną ir porą minučių pakepinkite. Tada sudėkite sviestą, sudėkite filė ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 4
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite šiltoje vietoje 5 minutėms. Po to patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos