Kepta menkės filė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta menkės filė receptas

Menkės turi daug baltymų, baltymų ir visų žmogui reikalingų aminorūgščių. Šis produktas nusipelno būti ruošiamas kuo dažniau! Rinkdamiesi menkę parduotuvėje atkreipkite dėmesį į jos spalvą: ji turi būti vienalytė. Ant geros filė neturi būti jokių pažeidimų, leistina turėti glazūros, bet tik skaidrios. Menkės filė keptuvėje paruošti greitai ir lengvai - tereikia 15 minučių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 1
Supjaustykite filė į kelias dalis ir lengvai paspauskite peiliu. Būkite atsargūs: net ir žuvies filė gali turėti smulkių kaulų, kuriuos reikėtų pašalinti.

Žingsnis 2

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 2
Filė pasūdykite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, suberkite česnaką ir rozmariną ir porą minučių pakepinkite. Tada sudėkite sviestą, sudėkite filė ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kepta menkės filė receptas Žingsnis 4
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite šiltoje vietoje 5 minutėms. Po to patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos