Kepta plekšnė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta plekšnė receptas

Jei rimtai galvojate apie raumenų masės kūrimą, jums padės plekšnės. Ši skani žuvis turi mažai riebalų ir daug baltymų. Parengėme plekšnių keptuvėje receptą, kuriame pateikiamas žingsnis po žingsnio. Apvoliokite ją miltuose, kad ji gautųsi su ploniausia, bet labai apetitiška plutele.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
820 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta plekšnė receptas Žingsnis 1
Nulupkite plekšnes, nupjaukite pelekus ir uodegą bei išimkite vidų. Žuvį nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite vienodais gabalėliais. Atšaldytą žuvį pirkite sveiką, kad galėtumėte nustatyti, ar ji šviežia ir kokybiška. Žuvies akys turi būti blizgančios, žiaunos rausvos, o mėsa rausva ir tvirta.

Žingsnis 2

Kepta plekšnė receptas Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Kepta plekšnė receptas Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite žuvį ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Kepta plekšnė receptas Žingsnis 4
Patiekite virtą plekšnę su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos