Publikavimo data: 2024-02-04
Kepta plekšnė receptas
Jei rimtai galvojate apie raumenų masės kūrimą, jums padės plekšnės. Ši skani žuvis turi mažai riebalų ir daug baltymų. Parengėme plekšnių keptuvėje receptą, kuriame pateikiamas žingsnis po žingsnio. Apvoliokite ją miltuose, kad ji gautųsi su ploniausia, bet labai apetitiška plutele.
Žingsnis 1
Nulupkite plekšnes, nupjaukite pelekus ir uodegą bei išimkite vidų. Žuvį nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite vienodais gabalėliais. Atšaldytą žuvį pirkite sveiką, kad galėtumėte nustatyti, ar ji šviežia ir kokybiška. Žuvies akys turi būti blizgančios, žiaunos rausvos, o mėsa rausva ir tvirta.
Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite žuvį ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Patiekite virtą plekšnę su mėgstamu garnyru.
Kategorijos