Publikavimo data: 2024-05-15
Kepta skumbrė
Žingsnis 1
Nuvalykite žuvį, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir kruopščiai pabarstykite filė prieskoniais.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą: giliame dubenyje sumaišykite marinatą, garstyčias, sojų padažą ir ½ citrinos sulčių, užpilkite šiuo padažu žuvies filė ir palikite 20-30 minučių, kad įsigertų.
Žingsnis 3
Paruoškite vyniotinio įdarą, tam svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite smulkia tarka, apkepkite keptuvėje. Geriau ant vidutinės ugnies pirmiausia pakepinti svogūnus, o kiek vėliau sudėti morkas. Įdaras neturėtų būti visiškai iškepęs.
Žingsnis 4
Išdėliokite žuvies filė, sudėkite faršą, geriau jau atvėsusį, ant viršaus užberkite alyvuoges.
Žingsnis 5
Virvele susukite žuvį į ritinėlį, suvyniokite į foliją ir kepkite iki 200 ℃ įkaitintoje orkaitėje ne ilgiau kaip 35 minutes.
Kategorijos