Kepta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Kepta skumbrė

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta skumbrė Žingsnis 1
Nuvalykite žuvį, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir kruopščiai pabarstykite filė prieskoniais.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė Žingsnis 2
Paruoškite marinatą: giliame dubenyje sumaišykite marinatą, garstyčias, sojų padažą ir ½ citrinos sulčių, užpilkite šiuo padažu žuvies filė ir palikite 20-30 minučių, kad įsigertų.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė Žingsnis 3
Paruoškite vyniotinio įdarą, tam svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite smulkia tarka, apkepkite keptuvėje. Geriau ant vidutinės ugnies pirmiausia pakepinti svogūnus, o kiek vėliau sudėti morkas. Įdaras neturėtų būti visiškai iškepęs.

Žingsnis 4

Kepta skumbrė Žingsnis 4
Išdėliokite žuvies filė, sudėkite faršą, geriau jau atvėsusį, ant viršaus užberkite alyvuoges.

Žingsnis 5

Kepta skumbrė Žingsnis 5
Virvele susukite žuvį į ritinėlį, suvyniokite į foliją ir kepkite iki 200 ℃ įkaitintoje orkaitėje ne ilgiau kaip 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos