Kepta skumbrė su bulvėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas

Skumbrę rekomenduojama valgyti du kartus per savaitę, nes ji turi daug sveikatai naudingų savybių - atjaunina, greitina kraujotaką, gerina atmintį ir mažina cukraus kiekį kraujyje. Jei visa tai tiesa, galite ją valgyti dažniau. O mes papasakosime, kaip ją skaniai paruošti.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 1
Nuplaukite išdarinėtą skumbrę ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Bulves ir morkas nulupkite, supjaustykite kubeliais, o sūrį stambiai sutarkuokite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 2
Sumaišykite bulves, morkas, papriką, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 3
Į formą sudėkite daržoves. Ant viršaus išdėliokite rozmarino šakeles ir žuvį.

Žingsnis 4

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 4
Skumbrę pagardinkite druska ir pabarstykite tarkuotu sūriu.Skumbrės paviršiuje padarykite nedidelius įpjovimus, kad žuvis geriau iškeptų.

Žingsnis 5

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 5
Patiekite patiekalą karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos