Kepta skumbrė su bulvėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas

Skumbrę rekomenduojama valgyti du kartus per savaitę, nes ji turi daug sveikatai naudingų savybių - atjaunina, greitina kraujotaką, gerina atmintį ir mažina cukraus kiekį kraujyje. Jei visa tai tiesa, galite ją valgyti dažniau. O mes papasakosime, kaip ją skaniai paruošti.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 1
Nuplaukite išdarinėtą skumbrę ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Bulves ir morkas nulupkite, supjaustykite kubeliais, o sūrį stambiai sutarkuokite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 2
Sumaišykite bulves, morkas, papriką, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 3
Į formą sudėkite daržoves. Ant viršaus išdėliokite rozmarino šakeles ir žuvį.

Žingsnis 4

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 4
Skumbrę pagardinkite druska ir pabarstykite tarkuotu sūriu.Skumbrės paviršiuje padarykite nedidelius įpjovimus, kad žuvis geriau iškeptų.

Žingsnis 5

Kepta skumbrė su bulvėmis receptas Žingsnis 5
Patiekite patiekalą karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos