Publikavimo data: 2024-02-04
                Kepta skumbrė su bulvėmis receptas
                                
                    Skumbrę rekomenduojama valgyti du kartus per savaitę, nes ji turi daug sveikatai naudingų savybių - atjaunina, greitina kraujotaką, gerina atmintį ir mažina cukraus kiekį kraujyje. Jei visa tai tiesa, galite ją valgyti dažniau. O mes papasakosime, kaip ją skaniai paruošti.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Nuplaukite išdarinėtą skumbrę ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Bulves ir morkas nulupkite, supjaustykite kubeliais, o sūrį stambiai sutarkuokite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Sumaišykite bulves, morkas, papriką, druską ir pipirus.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Į formą sudėkite daržoves. Ant viršaus išdėliokite rozmarino šakeles ir žuvį.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Skumbrę pagardinkite druska ir pabarstykite tarkuotu sūriu.Skumbrės paviršiuje padarykite nedidelius įpjovimus, kad žuvis geriau iškeptų.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Patiekite patiekalą karštą.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos