Publikavimo data: 2024-02-04
Kepta skumbrė su bulvėmis receptas
Skumbrę rekomenduojama valgyti du kartus per savaitę, nes ji turi daug sveikatai naudingų savybių - atjaunina, greitina kraujotaką, gerina atmintį ir mažina cukraus kiekį kraujyje. Jei visa tai tiesa, galite ją valgyti dažniau. O mes papasakosime, kaip ją skaniai paruošti.
Žingsnis 1
Nuplaukite išdarinėtą skumbrę ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Bulves ir morkas nulupkite, supjaustykite kubeliais, o sūrį stambiai sutarkuokite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Sumaišykite bulves, morkas, papriką, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Į formą sudėkite daržoves. Ant viršaus išdėliokite rozmarino šakeles ir žuvį.
Žingsnis 4
Skumbrę pagardinkite druska ir pabarstykite tarkuotu sūriu.Skumbrės paviršiuje padarykite nedidelius įpjovimus, kad žuvis geriau iškeptų.
Žingsnis 5
Patiekite patiekalą karštą.
Kategorijos