Publikavimo data: 2024-03-27
Kepta tilapija džiūvėsėliuose
Švelni tilapijų mėsa pasižymi unikaliu skoniu, kurio niekada nesupainiosite su kitu. Kitas privalumas - nėra kaulų. Tilapijos filė galima troškinti įvairiuose padažuose, gaminti kotletus, virti garuose su daržovėmis arba kepti. Norint kepti šią žuvį keptuvėje, nes joje yra daug skysčio, reikia naudoti tešlą, džiūvėsėlius arba miltus ir kiaušinį. Tilapijos troškinyje receptas yra gana paprastas ir taps vienu mėgstamiausių jūsų kulinarinėje knygoje.
Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Plakite iki vientisos masės. Žuvies filė panardinkite į kiaušinį.
Žingsnis 3
Žuvies filė pamerkite į paruoštus džiūvėsėlius.
Žingsnis 4
Kepkite žuvį gerai įkaitintame aliejuje po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos