Kepta tilapija džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kepta tilapija džiūvėsėliuose

Švelni tilapijų mėsa pasižymi unikaliu skoniu, kurio niekada nesupainiosite su kitu. Kitas privalumas - nėra kaulų. Tilapijos filė galima troškinti įvairiuose padažuose, gaminti kotletus, virti garuose su daržovėmis arba kepti. Norint kepti šią žuvį keptuvėje, nes joje yra daug skysčio, reikia naudoti tešlą, džiūvėsėlius arba miltus ir kiaušinį. Tilapijos troškinyje receptas yra gana paprastas ir taps vienu mėgstamiausių jūsų kulinarinėje knygoje.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta tilapija džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Kepta tilapija džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Plakite iki vientisos masės. Žuvies filė panardinkite į kiaušinį.

Žingsnis 3

Kepta tilapija džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Žuvies filė pamerkite į paruoštus džiūvėsėlius.

Žingsnis 4

Kepta tilapija džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Kepkite žuvį gerai įkaitintame aliejuje po 2-3 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos