Kepta vištienos krūtinėlė suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta vištienos krūtinėlė suflė

Kepta vištienos krūtinėlė suflė - tai europietiškos virtuvės patiekalas, kurį galima gaminti ne tik iš vištienos filė, bet ir iš kalakutienos filė. Mėsos suflė būna puri, apetitiška ir sveika, nes gaminama iš liesos mėsos. Vištienos krūtinėlė, taip pat kalakutiena - vertingas baltymų šaltinis, o sočiųjų riebalų turi minimaliai, todėl vištieną galima priskirti žmogaus organizmui būtiniems dietiniams produktams.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Kepta vištienos krūtinėlė suflė Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytą vištieną, grietinėlę, prieskonius ir trynius sudėkite į maišytuvo dubenį. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kepta vištienos krūtinėlė suflė Žingsnis 2
Į maltą mėsą įmaišykite plaktus baltymus ir švelniai išminkykite. Tada masę sudėkite į gerai išteptą formą ir kepkite orkaitėje, kol taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, suflė, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė

Kategorijos