Publikavimo data: 2024-04-17
Keptas Adygėjos sūris
Adygėjos sūris yra nacionalinis čerkesų virtuvės patiekalas. Jis gaminamas iš karvės pieno. Produktas yra malonaus, šiek tiek sūroko skonio. Jei jį keptuvėje iškepsite apvolioję džiūvėsėliuose, gausite greitą ir sotų užkandį. Kepto adygėjiško sūrio receptas yra elementarus, sūrio gabalėlius reikia apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti augaliniame aliejuje.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite juos su druska bei pipirais. Į kitą dubenį suberkite džiūvėsėlius, o į trečią - miltus.
Žingsnis 2
Įdarykite sūrį ir apkepkite. Apvoliokite sūrį miltuose, pamirkykite kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite sūrį įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2-3 minutes, kol apskrus.
Kategorijos