Keptas Adygėjos sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Keptas Adygėjos sūris

Adygėjos sūris yra nacionalinis čerkesų virtuvės patiekalas. Jis gaminamas iš karvės pieno. Produktas yra malonaus, šiek tiek sūroko skonio. Jei jį keptuvėje iškepsite apvolioję džiūvėsėliuose, gausite greitą ir sotų užkandį. Kepto adygėjiško sūrio receptas yra elementarus, sūrio gabalėlius reikia apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti augaliniame aliejuje.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas Adygėjos sūris Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite juos su druska bei pipirais. Į kitą dubenį suberkite džiūvėsėlius, o į trečią - miltus.

Žingsnis 2

Keptas Adygėjos sūris Žingsnis 2
Įdarykite sūrį ir apkepkite. Apvoliokite sūrį miltuose, pamirkykite kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite sūrį įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2-3 minutes, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos