Keptas brie sūris su grissini lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Keptas brie sūris su grissini lazdelėmis

Brie sūris yra garsus prancūziškas produktas, tiksliau, sūrių grupė, pasižyminti panašiu skoniu ir gaminimo būdu. Sūris yra labai minkštas ir švelnus, su balto pelėsio plutele, kuri yra valgoma. Tuo pat metu sūris yra šiek tiek aštrus, ir kuo jis senesnis, tuo jis ryškesnis. Tai sūris tikriems gurmanams ir unikalių bei aukštos kokybės produktų žinovams. Jei priklausote šiai kategorijai, turėtumėte paruošti šį patiekalą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Keptas brie sūris su grissini lazdelėmis Žingsnis 1
Nupjaukite sūrio viršų. Nuluptą česnaką išspauskite per specialų presą, sumaišykite su prieskoniais ir mišiniu patepkite pjūvį. Užpilkite medaus, išdėliokite rozmarino lapelius ir uždenkite sūrio dangčiu.

Žingsnis 2

Keptas brie sūris su grissini lazdelėmis Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite sūrį apie 10 minučių. Į ją taip pat galite kelioms minutėms įdėti grissini, tada jie bus traškesni ir gaivesnio skonio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
keptas maistas, užkandžiai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, sūrio užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos