Publikavimo data: 2024-10-13
Keptas brie sūris su grissini lazdelėmis
Brie sūris yra garsus prancūziškas produktas, tiksliau, sūrių grupė, pasižyminti panašiu skoniu ir gaminimo būdu. Sūris yra labai minkštas ir švelnus, su balto pelėsio plutele, kuri yra valgoma. Tuo pat metu sūris yra šiek tiek aštrus, ir kuo jis senesnis, tuo jis ryškesnis. Tai sūris tikriems gurmanams ir unikalių bei aukštos kokybės produktų žinovams. Jei priklausote šiai kategorijai, turėtumėte paruošti šį patiekalą.
Žingsnis 1
Nupjaukite sūrio viršų. Nuluptą česnaką išspauskite per specialų presą, sumaišykite su prieskoniais ir mišiniu patepkite pjūvį. Užpilkite medaus, išdėliokite rozmarino lapelius ir uždenkite sūrio dangčiu.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite sūrį apie 10 minučių. Į ją taip pat galite kelioms minutėms įdėti grissini, tada jie bus traškesni ir gaivesnio skonio.
Kategorijos