Keptas fetos sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Keptas fetos sūris

Patiekite šį patiekalą pusryčiams arba svečiams: jie niekada neragaus nieko panašaus. Sūrios fetos derinys su medaus saldumu ir aromatinių žolelių prieskoniais nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
3 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas fetos sūris Žingsnis 1
Išimkite fetą iš rankšluosčio ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstykite žolelėmis, sumaišytomis su druska, ir apšlakstykite medumi. Duoną įtrinkite česnaku ir apšlakstykite aliejumi.

Žingsnis 2

Kepkite fetą ant grotelių 200 °C temperatūroje 8-10 minučių. Duoną galima kepti kartu su feta, tačiau ją reikės išimti šiek tiek anksčiau - 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos