Publikavimo data: 2024-10-14
Keptas Kamambero sūris su česnakais, čiobreliais ir prancūziška bagete
Pagrindinis patiekalo "keptas Kamambero sūris su česnakais, čiobreliais ir prancūziška bagete" ingredientas yra švelnus sūris, padengtas balto pelėsio plutele, kurio skonis ir tiršta konsistencija dar labiau atsiskleidžia kepant. Prancūziškos bagetės traškumas, česnakų aitrumas ir čiobrelių aromatas papildo išskirtinį sūrio skonį.
Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite vienodomis maždaug 1-1,5 cm pločio riekelėmis. Į nedidelį dubenėlį supilkite alyvuogių aliejų, pagal skonį suberkite prieskonius ir išmaišykite. Mišiniu patepkite kiekvieną bagetės riekelę.
Žingsnis 2
Į kepimo indą įdėkite sūrio galvutę, peiliu padarykite tolygius pjūvius ir į juos įdėkite česnako skilteles. Aplink sūrį išdėliokite bagetės griežinėlius. Ant viršaus uždėkite čiobrelių šakelių. Indą 15 minučių pašaukite į 170 °C įkaitintą orkaitę. Palikite pastovėti 5-7 minutes, kol traškios bagetės riekelės šiek tiek atvės, o lydytas sūris spės sustingti.
Kategorijos