Keptas Kamambero sūris su česnakais, čiobreliais ir prancūziška bagete pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Keptas Kamambero sūris su česnakais, čiobreliais ir prancūziška bagete

Pagrindinis patiekalo "keptas Kamambero sūris su česnakais, čiobreliais ir prancūziška bagete" ingredientas yra švelnus sūris, padengtas balto pelėsio plutele, kurio skonis ir tiršta konsistencija dar labiau atsiskleidžia kepant. Prancūziškos bagetės traškumas, česnakų aitrumas ir čiobrelių aromatas papildo išskirtinį sūrio skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
358 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas Kamambero sūris su česnakais, čiobreliais ir prancūziška bagete Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite vienodomis maždaug 1-1,5 cm pločio riekelėmis. Į nedidelį dubenėlį supilkite alyvuogių aliejų, pagal skonį suberkite prieskonius ir išmaišykite. Mišiniu patepkite kiekvieną bagetės riekelę.

Žingsnis 2

Keptas Kamambero sūris su česnakais, čiobreliais ir prancūziška bagete Žingsnis 2
Į kepimo indą įdėkite sūrio galvutę, peiliu padarykite tolygius pjūvius ir į juos įdėkite česnako skilteles. Aplink sūrį išdėliokite bagetės griežinėlius. Ant viršaus uždėkite čiobrelių šakelių. Indą 15 minučių pašaukite į 170 °C įkaitintą orkaitę. Palikite pastovėti 5-7 minutes, kol traškios bagetės riekelės šiek tiek atvės, o lydytas sūris spės sustingti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos