Keptas karbonadas su vyšnių salotomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Keptas karbonadas su vyšnių salotomis

Didelio ir sotaus amerikietiško valgio pagrindinis patiekalas - kepta mėsa. Kiaulienos kepsnys, t. y. karbonadas, bus pagrindinė stalo puošmena. Carbonade - tai kepta arba kepta kiaulienos nugarinės, sprandinės arba sprandinės mėsa. Patiekalas ruošiamas gana paprastai. Mėsą reikia apkepti iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę plutelę. Geriausia naudoti alyvuogių aliejų. Kiaulienos kepsnį patiekite su vyšninių pomidorų ir svogūnų salotomis!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas karbonadas su vyšnių salotomis Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Keptas karbonadas su vyšnių salotomis Žingsnis 2
Paimkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Įdėkite karbonadą. Kepimo metu iš abiejų pusių pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite mėsą iš abiejų pusių po 25 minutes, kol ji taps auksinė. Periodiškai apverskite karbonadą.

Žingsnis 3

Keptas karbonadas su vyšnių salotomis Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite vyšninių pomidorų puseles, svogūnų puseles, salotų lapus, druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Žingsnis 4

Keptas karbonadas su vyšnių salotomis Žingsnis 4
Paimkite didelę lėkštę. Ant jos sudėkite keptą karbonadą ir vyšnių salotas. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos