Publikavimo data: 2024-09-16
Keptas karbonadas su vyšnių salotomis
Didelio ir sotaus amerikietiško valgio pagrindinis patiekalas - kepta mėsa. Kiaulienos kepsnys, t. y. karbonadas, bus pagrindinė stalo puošmena. Carbonade - tai kepta arba kepta kiaulienos nugarinės, sprandinės arba sprandinės mėsa. Patiekalas ruošiamas gana paprastai. Mėsą reikia apkepti iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę plutelę. Geriausia naudoti alyvuogių aliejų. Kiaulienos kepsnį patiekite su vyšninių pomidorų ir svogūnų salotomis!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Paimkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Įdėkite karbonadą. Kepimo metu iš abiejų pusių pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite mėsą iš abiejų pusių po 25 minutes, kol ji taps auksinė. Periodiškai apverskite karbonadą.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite vyšninių pomidorų puseles, svogūnų puseles, salotų lapus, druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
Žingsnis 4
Paimkite didelę lėkštę. Ant jos sudėkite keptą karbonadą ir vyšnių salotas. Atlikta!
Kategorijos