Publikavimo data: 2025-08-21
Keptas moliūgas su cinamonu ir uogomis
Moliūgas yra tiesiog unikalus produktas, kuris išsiskiria iš kitų savo neįtikėtinomis derinimo galimybėmis. Jis tinka ir prie mėsos, ir prie paukštienos, jį galima dėti į sūrius ir saldžius patiekalus, iš jo gaminami pyragai ir net cukruoti vaisiai. Keptas moliūgas su cinamonu ir uogomis yra ne tik sveikas, bet ir neįtikėtinai skanus patiekalas, kuris tikrai paliks tik teigiamas emocijas.
Žingsnis 1
Nuluptą moliūgą supjaustykite gana stambiais kubeliais. Taip pat supjaustykite obuolius, bet šiek tiek mažesniais nei moliūgas. Giliame dubenyje sumaišykite paruoštą moliūgą, obuolius ir uogas.
Žingsnis 2
Į moliūgą ir uogas suberkite cukrų ir cinamoną, viską perkelkite į aliejumi pateptą kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą 200 ℃ orkaitę 20 minučių.
Kategorijos