Keptas moliūgas su spanguolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Keptas moliūgas su spanguolėmis

Keptas moliūgas su spanguolėmis puikiai tinka pietums ar vakarienei. Saldus moliūgas puikiai dera su sūriu sūriu, aštriu cinamonu, kvapniu medumi ir rūgščiomis spanguolėmis. Rezultatas - sultingas ir skanus patiekalas. Moliūge yra daug vitaminų, kurie valo organizmą nuo toksinų ir gerina virškinimą. Rinkitės moliūgą stora ir spalvinga pluta.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Keptas moliūgas su spanguolėmis Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą. Supjaustykite moliūgą kubeliais. Sudėkite juos į formą, įberkite druskos, pipirų, aliejaus ir viską išmaišykite. Dėkite formą į orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 2

Keptas moliūgas su spanguolėmis Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Išimkite formą su keptu moliūgu, sudėkite į ją spanguoles ir išmaišykite. Dėkite atgal į orkaitę 10 minučių. Išimkite moliūgą ir spanguoles iš orkaitės ir įmaišykite cinamoną, medų ir sūrį. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos