Publikavimo data: 2025-08-20
Keptas moliūgas su spanguolėmis
Keptas moliūgas su spanguolėmis puikiai tinka pietums ar vakarienei. Saldus moliūgas puikiai dera su sūriu sūriu, aštriu cinamonu, kvapniu medumi ir rūgščiomis spanguolėmis. Rezultatas - sultingas ir skanus patiekalas. Moliūge yra daug vitaminų, kurie valo organizmą nuo toksinų ir gerina virškinimą. Rinkitės moliūgą stora ir spalvinga pluta.
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą. Supjaustykite moliūgą kubeliais. Sudėkite juos į formą, įberkite druskos, pipirų, aliejaus ir viską išmaišykite. Dėkite formą į orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Išimkite formą su keptu moliūgu, sudėkite į ją spanguoles ir išmaišykite. Dėkite atgal į orkaitę 10 minučių. Išimkite moliūgą ir spanguoles iš orkaitės ir įmaišykite cinamoną, medų ir sūrį. Išmaišykite.
Kategorijos