Keptas paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Keptas paštetas

Pusryčių receptas vienam asmeniui per 10 minučių. Kai norite kuo geriau išnaudoti tai, ką turite, o dažniausiai tai ilgai negendantis maistas ir nesate įpratę prie ilgo gaminimo laiko.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.76/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas paštetas Žingsnis 1
Iš šaldytų šoninės griežinėlių išpjaukite 4 cm pločio gabalėlį. Dėkite jį ant įkaitintos keptuvės. Pakaks išsiskyrusių riebalų, saulėgrąžų aliejaus nereikia. Kepdama šaldyta supjaustyta šoninė suskils į gabalėlius.

Žingsnis 2

Keptas paštetas Žingsnis 2
Nuplaukite kietą pomidorą, supjaustykite 1,5 cm storio griežinėliais. Užtenka dviejų griežinėlių. Išpjaukite šerdį. Likusį pomidorą supjaustykite salotoms arba užšaldyti. Jei pomidoras bus minkštas ir pernokęs, kepant jis suirs į pomidorų padažą su gabalėliais.

Žingsnis 3

Keptas paštetas Žingsnis 3
Dėkite siaurąja apskritimo dalimi žemyn, apskritimo viduje turėtų būti kepama lašinių druska.

Žingsnis 4

Keptas paštetas Žingsnis 4
Į kiekvieną pomidorų apskritimą įmuškite po kiaušinį. Dideli C0 kiaušiniai arba pasirinktas kiaušinis išbėgs per kraštus.

Žingsnis 5

Keptas paštetas Žingsnis 5
Kepkite 3-5 min. Kai kiaušinis pradės stingti - nebebus per skystas - apverskite kompoziciją ir kepkite dar 3-5 min.

Žingsnis 6

Perkelkite į lėkštę, perpjaukite, o viduje bus skystas trynys, į kurį galėsite pamirkyti duoną. Gero apetito !

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos