Publikavimo data: 2024-04-14
Keptas suluguni sūris
Kepto suluguni sūrio apvoliojimo džiūvėsėliuose receptas nesukels sunkumų bet kokio lygio kulinarinį išsilavinimą turintiems šeimininkams. Pagrindinis užkandžio ingredientas - gruziniškas minkštasis sūris, pasižymintis unikaliu skoniu ir tekstūra. Pirmenybę geriau teikti rūkytam sūriui. Jį reikėtų kepti ant didelės ugnies ne ilgiau kaip 40 sekundžių. Keptuvė turi būti gerai įkaitinta. Užkandis puikiai dera su pomidorais ir agurkais, taip pat su salotų lapais.
Žingsnis 1
Apkepkite suluguni. Sūrį supjaustykite storais griežinėliais, pabarstykite miltais. Į keptuvę įdėkite sviesto ir ištirpinkite jį ant vidutinės ugnies. Apkepkite sūrio griežinėlius iš abiejų pusių, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos, 30-40 sekundžių.
Kategorijos