Keptas suluguni sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Keptas suluguni sūris

Kepto suluguni sūrio apvoliojimo džiūvėsėliuose receptas nesukels sunkumų bet kokio lygio kulinarinį išsilavinimą turintiems šeimininkams. Pagrindinis užkandžio ingredientas - gruziniškas minkštasis sūris, pasižymintis unikaliu skoniu ir tekstūra. Pirmenybę geriau teikti rūkytam sūriui. Jį reikėtų kepti ant didelės ugnies ne ilgiau kaip 40 sekundžių. Keptuvė turi būti gerai įkaitinta. Užkandis puikiai dera su pomidorais ir agurkais, taip pat su salotų lapais.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
346 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas suluguni sūris Žingsnis 1
Apkepkite suluguni. Sūrį supjaustykite storais griežinėliais, pabarstykite miltais. Į keptuvę įdėkite sviesto ir ištirpinkite jį ant vidutinės ugnies. Apkepkite sūrio griežinėlius iš abiejų pusių, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos, 30-40 sekundžių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos