Keptas tofu sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Keptas tofu sūris

Tofu sūris yra sojos pupelių produktas, kuriame gausu baltymų. Šis sūris pirmą kartą pradėtas gaminti Azijoje. Jis neturi savo skonio, todėl tinka kepti su prieskoniais. Yra kietasis ir minkštasis tofu sūris. Šiam patiekalui geriausia rinktis kietąjį, nes jis geriausiai tinka kepti. Keptam tofu sūriui reikės tik miltų, džiūvėsėlių ir kiaušinių. Tofu sojų sūris tinka veganams ir sveikos mitybos besilaikantiems žmonėms.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas tofu sūris Žingsnis 1
Apkepkite sūrį ant grotelių. Sūrį supjaustykite kubeliais. Kiaušinius suplakite šakute su druska ir pipirais. Kiekvieną sūrio kubelį pirmiausia pamirkykite miltuose, paskui kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Kepkite kubelius įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi po 2-3 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos