Keptas upėtakis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Keptas upėtakis receptas

Ši žuvis jau seniai pelnė neįtikėtinai sveiko produkto reputaciją. Taip yra todėl, kad upėtakis turi daugybę "super galių": nuo cholesterolio lygio mažinimo iki atminties problemų šalinimo. Mūsų užduotis - pasisemti visų jo naudingųjų savybių, ir kuo greičiau! Paprastas būdas - kepti upėtakius orkaitėje. Jis bus skanus, minkštas ir labai aromatingas dėl prieskonių, kurie įtraukti į mūsų nuoseklų receptą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas upėtakis receptas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir čiobrelius. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Keptas upėtakis receptas Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą, tada sudėkite česnaką ir čiobrelius.

Žingsnis 3

Keptas upėtakis receptas Žingsnis 3
Sudėkite kepsnius ant folijos, pabarstykite druska, pipirais, apšlakstykite aromatiniu aliejumi ir pašaukite į orkaitę 13 minučių.Prieš kepdami padarykite nedidelius įpjovimus žuvies odoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos