Publikavimo data: 2024-06-08
Keptas žuvies suflė suktinukas
Švelnus ir minkštas žuvies suflė yra sveikas ir labai skanus patiekalas. Šis patiekalas tinka vaikams ir dietiniam maistui. Žuvies suflė suktinuką galima patiekti karštą arba šaltą, supjaustytą mažais gabalėliais arba iškeptą mažose formelėse. Suflė galima patiekti su keptomis arba šviežiomis daržovėmis, bulvių koše, žalumynais. Šį patiekalą galima patiekti ir įprastai vakarienei, ir šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Žuvies filė, krapus ir svogūną susmulkinkite smulkiais gabalėliais mėsmale arba blenderiu. Tada į žuvies masę įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę, žuvies prieskonius ir druską. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį, sutarkuokite morkas ir smulkiai sukapokite česnaką. Į riebalais išteptą formą sluoksniais sudėkite ingredientus: maltą žuvį, tada morkas, sūrį ir ant viršaus dar vieną sluoksnį maltos žuvies. Maltos žuvies paviršių tolygiai ištepkite nedideliais gabalėliais sviesto. Dėkite suflė formą į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių.
Kategorijos