Kepti austrių grybai su kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepti austrių grybai su kukurūzais

Kepti austrių grybai su kukurūzais yra sotus ir skanus patiekalas, kurį paprasta paruošti. Sodrus austrių grybų skonis dera su saldžiais kukurūzais ir aštriais svogūnais. Rinkitės pilkos, rudos arba smėlio spalvos austrių grybus, gaivaus kvapo, be pelėsio, sausumo ar puvimo. Juos geriau laikyti šaldytuve, bet ne ilgiau kaip 5 dienas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kepti austrių grybai su kukurūzais Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Grybus supjaustykite griežinėliais. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Išimkite kukurūzus iš skardinės.

Žingsnis 2

Kepti austrių grybai su kukurūzais Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus ir kepkite porą minučių. Sudėkite grybus ir maišydami kepkite kelias minutes. Įberkite druskos ir pipirų. Tada sudėkite kukurūzus, išmaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos