Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti austrių grybai su kukurūzais
Kepti austrių grybai su kukurūzais yra sotus ir skanus patiekalas, kurį paprasta paruošti. Sodrus austrių grybų skonis dera su saldžiais kukurūzais ir aštriais svogūnais. Rinkitės pilkos, rudos arba smėlio spalvos austrių grybus, gaivaus kvapo, be pelėsio, sausumo ar puvimo. Juos geriau laikyti šaldytuve, bet ne ilgiau kaip 5 dienas.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Grybus supjaustykite griežinėliais. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Išimkite kukurūzus iš skardinės.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus ir kepkite porą minučių. Sudėkite grybus ir maišydami kepkite kelias minutes. Įberkite druskos ir pipirų. Tada sudėkite kukurūzus, išmaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
Kategorijos