Publikavimo data: 2024-04-09
Kepti avinžirniai
Avinžirniai priklauso ankštinių augalų šeimai, juose gausu baltymų, kurie yra lengvai virškinami ir gali pakeisti mėsą. Popkornų mėgėjai įvertins keptus avinžirnius. Receptas elementarus: pakepinkite avinžirnius su druska ir prieskoniais. Norint avinžirnius iškepti ant keptuvės, recepte numatyta juos iš anksto per naktį pamirkyti vandenyje. Taip ankštinės daržovės greitai išmirks ir iškeps.
Žingsnis 1
Paskrudinkite avinžirnius. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir 20 minučių kepkite avinžirnius. Nuolat maišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite prieskonius. Į keptuvę su avinžirniais suberkite aitriąją papriką, maltus pipirus, papriką, karį ir druską. Toliau maišydami kepkite 5 minutes.
Kategorijos