Kepti baklažanai "Valtis". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti baklažanai "Valtis".

Šio recepto paprašiau Gruzijos restorano virėjo. Kartą paragavę negalėsite sustoti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
11 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti baklažanai "Valtis". Žingsnis 1
Perpjaukite baklažaną išilgai, pjūvius darydami tinkleliu.

Žingsnis 2

Sutarkuokite sūrį ir česnaką.

Žingsnis 3

Kepti baklažanai "Valtis". Žingsnis 3
Pabarstykite baklažanus druska, aptepkite tarkuotu česnaku ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 4

Sudėkite baklažanus į aliejumi išteptą formą ir kepkite 150 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos