Kepti bananai šoninėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kepti bananai šoninėje

Į šoninę įvynioti bananai - tai užkandis netikėtų derinių mėgėjams. Nepirkite geltonos spalvos bananų. Termiškai apdorojant jie praras formą ir pavirs į košę. Geriau vartoti jaunus žalios spalvos vaisius. Pageidautina nesaldintos veislės. Nepjaustykite bananų per smulkiai, kepant ar skrudinant jie gali išsausėti. Šoninė turi būti be skonio stipriklių ir prieskonių. Geriausia - tik mėsa ir druska. Gerai, jei pakuotėje tarp šoninės gabalėlių yra popieriaus sluoksnis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.47/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti bananai šoninėje Žingsnis 1
Marinuokite bananus. Kiekvieną bananą supjaustykite į 5 skilteles. Sumaišykite medų su sojų padažu, sudėkite į šį mišinį vaisių skilteles ir palikite šaldytuve 30 minučių. Tada bananus išimkite iš marinato.

Žingsnis 2

Kepti bananai šoninėje Žingsnis 2
Iškepkite bananus šoninėje. Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę, padėkite groteles ne aukščiau kaip 15 cm virš šilumos šaltinio. Šoninės griežinėlius perpjaukite į dvi dalis, suvyniokite į juos marinuotus bananus, sutvirtinkite dantų krapštukais. Gabalėlius pamerkite į marinatą, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 8-10 minučių. Šoninė turi būti parudavusi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos