Publikavimo data: 2024-06-16
Kepti dešrelių paplotėliai
Pirožki su dešra - aromatingas ir skanus rusų virtuvės patiekalas. Šio patiekalo istorija siekia senus laikus. Pirozhki visada buvo patiekiami per šventes ir šeimos vakarienes. Dešra patiekalui suteikia pikantiškumo ir skonio. Įdarą galite rinktis bet kokį jums patinkantį arba derinti kelis įdarus viename pyrage. Kad pyragaičių skonis būtų pikantiškesnis, įberkite šiek tiek krapų,
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite vandenį, mieles, cukrų ir 2 šaukštus miltų ir palikite 10 minučių. Tada įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir užminkykite tešlą, tada supilkite 50 mililitrų aliejaus ir minkykite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Leiskite tešlai pailsėti 150 minučių. Tada supjaustykite dešrą nedideliais šiaudeliais. Kai tešla pakils, padalykite ją į gabalėlius ir suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 3
Tada iškočiokite plonu sluoksniu ir į vidurį dėkite dešros gumą, užspauskite kraštus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir kepkite paplotėlius ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.
Kategorijos