Kepti džiovinti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kepti džiovinti grybai

Kaip kepti džiovintus grybus? Pasirodo, prieš imdamiesi keptuvės, pirmiausia turite išvirti džiovintus pievagrybius. Beje, kuo ilgiau jie verdami, tuo saugesni tampa žmogui.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kepti džiovinti grybai Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Nuplautus grybus sudėkite į puodą. Užpilkite vandeniu ir druska. Pastatykite ant kaitlentės ir įjunkite didžiausią kaitrą. Užvirus grybams, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir toliau virkite grybus 2 valandas.

Žingsnis 2

Kepti džiovinti grybai Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Įkaitinkite jį. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis. Sudėkite česnaką ir kepkite dar 2 minutes. Sudėkite paruoštus grybus su svogūnais ir česnakais, pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos