Publikavimo data: 2024-03-31
Kepti džiovinti grybai
Kaip kepti džiovintus grybus? Pasirodo, prieš imdamiesi keptuvės, pirmiausia turite išvirti džiovintus pievagrybius. Beje, kuo ilgiau jie verdami, tuo saugesni tampa žmogui.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Nuplautus grybus sudėkite į puodą. Užpilkite vandeniu ir druska. Pastatykite ant kaitlentės ir įjunkite didžiausią kaitrą. Užvirus grybams, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir toliau virkite grybus 2 valandas.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Įkaitinkite jį. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis. Sudėkite česnaką ir kepkite dar 2 minutes. Sudėkite paruoštus grybus su svogūnais ir česnakais, pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Kategorijos