Publikavimo data: 2025-08-17
Kepti grikiai su grybais ir salierais
Greitas, paprastas ir sotus patiekalas, kurį gali paruošti ir pradedantis virėjas. Kadangi grikiai ne verdami vandenyje, o troškinami mėsos sultinyje su daržovėmis, jie bus nepaprastai aromatingi.
Žingsnis 1
Pakepinkite česnaką, svogūną, morką, salierą.
Žingsnis 2
Sudėkite saldžiąją papriką ir pomidorą.
Žingsnis 3
Išdėliokite maltą mėsą ir mėgstamus prieskonius.
Žingsnis 4
Kai mėsa bus beveik iškepusi, sudėkite grybus ir lengvai pakepinkite.
Žingsnis 5
Sudėkite džiovintus grikius ir supilkite vandenį santykiu 1:2 (vienas puodelis grikių ir vienas puodelis vandens). Uždenkite dangčiu. Tegul viskas troškinasi ant mažos ugnies, kol vanduo išgaruos.
Kategorijos