Kepti grikiai su grybais ir salierais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepti grikiai su grybais ir salierais

Greitas, paprastas ir sotus patiekalas, kurį gali paruošti ir pradedantis virėjas. Kadangi grikiai ne verdami vandenyje, o troškinami mėsos sultinyje su daržovėmis, jie bus nepaprastai aromatingi.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepti grikiai su grybais ir salierais Žingsnis 1
Pakepinkite česnaką, svogūną, morką, salierą.

Žingsnis 2

Kepti grikiai su grybais ir salierais Žingsnis 2
Sudėkite saldžiąją papriką ir pomidorą.

Žingsnis 3

Kepti grikiai su grybais ir salierais Žingsnis 3
Išdėliokite maltą mėsą ir mėgstamus prieskonius.

Žingsnis 4

Kepti grikiai su grybais ir salierais Žingsnis 4
Kai mėsa bus beveik iškepusi, sudėkite grybus ir lengvai pakepinkite.

Žingsnis 5

Kepti grikiai su grybais ir salierais Žingsnis 5
Sudėkite džiovintus grikius ir supilkite vandenį santykiu 1:2 (vienas puodelis grikių ir vienas puodelis vandens). Uždenkite dangčiu. Tegul viskas troškinasi ant mažos ugnies, kol vanduo išgaruos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grikių patiekalai, grūdų patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, grikių garnyrai, receptų knyga

Kategorijos