Publikavimo data: 2025-08-19
Kepti grikiai su vištienos filė
Beprotiškai paprastas ir greitas patiekalas, kurį galima pagaminti, jei trūksta laiko gardžiai vakarienei.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite šiek tiek augalinio aliejaus apie 5-6 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir stambiai sutarkuotas morkas. Po 2-3 minučių įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių (aš turėjau hopli-suneli ir paprikų mišinį).
Žingsnis 3
Sumaišykite su šaukštu pomidorų pastos (aš įdėjau 2 šaukštus kečupo), po kelių minučių užpilkite 3 puodeliais verdančio vandens ir supilkite 1 puodelį nuplautų grikių, jei norite, galite juos pasūdyti. Užvirus, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, paprastai tai trunka 15-20 minučių.
Kategorijos