Kepti grikiai su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepti grikiai su vištienos filė

Beprotiškai paprastas ir greitas patiekalas, kurį galima pagaminti, jei trūksta laiko gardžiai vakarienei.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Kepti grikiai su vištienos filė Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite šiek tiek augalinio aliejaus apie 5-6 minutes.

Žingsnis 2

Kepti grikiai su vištienos filė Žingsnis 2
Sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir stambiai sutarkuotas morkas. Po 2-3 minučių įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių (aš turėjau hopli-suneli ir paprikų mišinį).

Žingsnis 3

Kepti grikiai su vištienos filė Žingsnis 3
Sumaišykite su šaukštu pomidorų pastos (aš įdėjau 2 šaukštus kečupo), po kelių minučių užpilkite 3 puodeliais verdančio vandens ir supilkite 1 puodelį nuplautų grikių, jei norite, galite juos pasūdyti. Užvirus, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, paprastai tai trunka 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grikių patiekalai, grūdų patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, grikių garnyrai, receptų knyga

Kategorijos