Publikavimo data: 2025-08-17
Kepti grybai grietinės padaže su sūriu
Kepti grybai grietinės padaže su sūriu - patiekalas, tinkantis ir mėsos valgytojams, ir vegetarams. Grybų sezono metu galima ruošti šviežiai surinktus grybus, o pasibaigus sezonui šį patiekalą galima ruošti iš šaldytų grybų. Norėdami patiekalui suteikti pikantiško skonio, galite įdėti prieskonių, tada patiekalo skonis taps ryškesnis.
Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite. Tada sudėkite grybus, kepkite ant didelės ugnies 5 minutes, supilkite koksos pieną, gerai išmaišykite ir šiek tiek sumažinkite dujas.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite svogūną, kubeliais supjaustytą pomidorą ir bulvytes. Gerai sumaišykite su tarkuotu sūriu ir kepkite ant vidutinės ugnies 15 minučių, kol iškeps.
Kategorijos