Kepti grybai grietinės padaže su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepti grybai grietinės padaže su sūriu

Kepti grybai grietinės padaže su sūriu - patiekalas, tinkantis ir mėsos valgytojams, ir vegetarams. Grybų sezono metu galima ruošti šviežiai surinktus grybus, o pasibaigus sezonui šį patiekalą galima ruošti iš šaldytų grybų. Norėdami patiekalui suteikti pikantiško skonio, galite įdėti prieskonių, tada patiekalo skonis taps ryškesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Kepti grybai grietinės padaže su sūriu Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite. Tada sudėkite grybus, kepkite ant didelės ugnies 5 minutes, supilkite koksos pieną, gerai išmaišykite ir šiek tiek sumažinkite dujas.

Žingsnis 2

Kepti grybai grietinės padaže su sūriu Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite svogūną, kubeliais supjaustytą pomidorą ir bulvytes. Gerai sumaišykite su tarkuotu sūriu ir kepkite ant vidutinės ugnies 15 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos