Publikavimo data: 2025-08-19
Kepti grybai su grietine
Išskirtiniai patiekalai iš grybų pradėti gaminti Prancūzijoje, o tradicija paplito visame pasaulyje. Keptų grybų ir švelnios grietinės derinys sukuria unikalų, sodrų skonį. Gaminti grybus - vienas malonumas. Iš jų visada galima pagaminti gardžių užkandžių ar patiekalų.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę, svogūną ir grybus supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite sūrį ir susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Vištienos krūtinėlę kepiau 5-7 minutes. Pakepinkite svogūnus ir kepkite dar 3 minutes. Tada sudėkite grybus ir kepkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Atskiroje stiklinėje iš anksto ištirpinkite miltus ir grietinę, kad neliktų gumuliukų. Vištienos krūtinėlę su grybais ir svogūnais užpilkite grietinės padažu, pagal skonį įberkite prieskonių. Užvirinkite ir sutirštinkite.
Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotą sūrį ir nuolat maišydami kaitinkite ant vidutinės ugnies 3-5 minutes. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos