Kepti grybai su riešutais ir petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepti grybai su riešutais ir petražolėmis

Vienas spalvingiausių ir gardžiausių grybų patiekalų yra kepti grybai. Juos kepti orkaitėje labai paprasta. Paprastai tereikia šiek tiek aliejaus, druskos, pipirų ir prieskonių. Mūsų recepto atveju prie minėtų ingredientų pridėsime graikinių riešutų ir petražolių. Riešutai suteiks patiekalui ypatingą, karstelėjusį skonį, o petražolės suteiks jam dar daugiau aromato.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kepti grybai su riešutais ir petražolėmis Žingsnis 1
Sumaišykite susmulkintas petražoles ir graikinius riešutus su nesmulkintais grybais. Įpilkite augalinio aliejaus, garstyčių ir paprikos. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską sumaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 10 minučių.

Žingsnis 2

Kepti grybai su riešutais ir petražolėmis Žingsnis 2
Sudėkite grybus į kepimo maišelį ir 20 minučių kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos