Kepti grybai su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepti grybai su rūkyta vištiena

Tikslios grybų kilmės šalies nustatyti neįmanoma, jie pernelyg paplitę visame pasaulyje. Prancūzija ir Italija kovoja dėl teisės vadintis šios rūšies grybų gimtine. Grybus galima kepti, virti, dėti į orkaitę, kepti ant grotelių, virti ant ugnies, šviežius, marinuoti - jie skanūs bet kokiu pavidalu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepti grybai su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Nuo rūkytos vištienos krūtinėlės nuimkite odą ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Kepti grybai su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Kepti grybai su rūkyta vištiena Žingsnis 3
Supjaustykite ananasus mažais kubeliais. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Nulupkite česnaką ir jį smulkiai sutarkuokite.

Žingsnis 4

Kepti grybai su rūkyta vištiena Žingsnis 4
Kepkite grybus augaliniame aliejuje, kol iškeps.

Žingsnis 5

Kepti grybai su rūkyta vištiena Žingsnis 5
Sudėkite visus ingredientus į didelį dubenį ir išmaišykite. Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir majonezo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos