Publikavimo data: 2025-08-20
Kepti grybai su rūkyta vištiena
Tikslios grybų kilmės šalies nustatyti neįmanoma, jie pernelyg paplitę visame pasaulyje. Prancūzija ir Italija kovoja dėl teisės vadintis šios rūšies grybų gimtine. Grybus galima kepti, virti, dėti į orkaitę, kepti ant grotelių, virti ant ugnies, šviežius, marinuoti - jie skanūs bet kokiu pavidalu.
Žingsnis 1
Nuo rūkytos vištienos krūtinėlės nuimkite odą ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite ananasus mažais kubeliais. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Nulupkite česnaką ir jį smulkiai sutarkuokite.
Žingsnis 4
Kepkite grybus augaliniame aliejuje, kol iškeps.
Žingsnis 5
Sudėkite visus ingredientus į didelį dubenį ir išmaišykite. Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir majonezo.
Kategorijos