Kepti koldūnai padaže po sūrio kepurėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepti koldūnai padaže po sūrio kepurėle

Kai maisto gaminimui katastrofiškai trūksta laiko, parduotuvėje pirkti pusgaminiai visada labai padeda. Net ir paprastus parduotuvėje pirktus koldūnus galima paruošti originaliai - ne tik išvirti, bet ir iškepti skaniame pomidorų ir grietinės padaže. Rezultatas bus puiki soti vakarienė visai šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti koldūnai padaže po sūrio kepurėle Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Įmaišykite nedidelį kiekį karšto vandens. Maišykite, kol mišinys taps vientisas.

Žingsnis 2

Kepti koldūnai padaže po sūrio kepurėle Žingsnis 2
Šaldytus koldūnus sudėkite į aliejumi pateptą indą ir užpilkite padažu, kad šiek tiek apsemtų koldūnus. Dėkite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę ir uždengę dangčiu kepkite apie 20 minučių.

Žingsnis 3

Kepti koldūnai padaže po sūrio kepurėle Žingsnis 3
Kai patiekalas bus beveik paruoštas, nuimkite dangtį, apibarstykite tarkuotu sūriu ir laikykite orkaitėje, kol susidarys sūrio plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos