Publikavimo data: 2024-06-08
Kepti koldūnai padaže po sūrio kepurėle
Kai maisto gaminimui katastrofiškai trūksta laiko, parduotuvėje pirkti pusgaminiai visada labai padeda. Net ir paprastus parduotuvėje pirktus koldūnus galima paruošti originaliai - ne tik išvirti, bet ir iškepti skaniame pomidorų ir grietinės padaže. Rezultatas bus puiki soti vakarienė visai šeimai.
Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Įmaišykite nedidelį kiekį karšto vandens. Maišykite, kol mišinys taps vientisas.
Žingsnis 2
Šaldytus koldūnus sudėkite į aliejumi pateptą indą ir užpilkite padažu, kad šiek tiek apsemtų koldūnus. Dėkite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę ir uždengę dangčiu kepkite apie 20 minučių.
Žingsnis 3
Kai patiekalas bus beveik paruoštas, nuimkite dangtį, apibarstykite tarkuotu sūriu ir laikykite orkaitėje, kol susidarys sūrio plutelė.
Kategorijos