Kepti koldūnai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepti koldūnai receptas

Virti koldūnai yra nepakeičiami, kai visiškai nėra laiko ką nors gaminti. Tačiau kartais net ir klasika nusibosta, todėl naudojami tie patys produktai, tik su skirtingais gaminimo būdais. Kiekvienas, kuris kada nors bandė kepti koldūnus keptuvėje, žino, kad dėl to jie būna auksiniai, traškūs, o kartais net skanesni nei virti. Tie, kurie to dar nebandė, gali tai išbandyti šiandien, naudodamiesi mūsų žingsnis po žingsnio pateikiamu keptų koldūnų receptu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti koldūnai receptas Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą ir pašildykite vandenį.

Žingsnis 2

Kepti koldūnai receptas Žingsnis 2
Sumaišykite vandenį su druska ir sviestu.

Žingsnis 3

Kepti koldūnai receptas Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite šaldytus koldūnus, kol jie taps auksinės spalvos.Prieš kepdami neatšildykite koldūnų, kitaip jie bus beformiai.

Žingsnis 4

Kepti koldūnai receptas Žingsnis 4
Į keptuvę su koldūnais supilkite aliejaus ir vandens mišinį, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį iki silpnos ir troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos