Publikavimo data: 2024-02-04
Kepti koldūnai receptas
Virti koldūnai yra nepakeičiami, kai visiškai nėra laiko ką nors gaminti. Tačiau kartais net ir klasika nusibosta, todėl naudojami tie patys produktai, tik su skirtingais gaminimo būdais. Kiekvienas, kuris kada nors bandė kepti koldūnus keptuvėje, žino, kad dėl to jie būna auksiniai, traškūs, o kartais net skanesni nei virti. Tie, kurie to dar nebandė, gali tai išbandyti šiandien, naudodamiesi mūsų žingsnis po žingsnio pateikiamu keptų koldūnų receptu.
Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą ir pašildykite vandenį.
Žingsnis 2
Sumaišykite vandenį su druska ir sviestu.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite šaldytus koldūnus, kol jie taps auksinės spalvos.Prieš kepdami neatšildykite koldūnų, kitaip jie bus beformiai.
Žingsnis 4
Į keptuvę su koldūnais supilkite aliejaus ir vandens mišinį, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį iki silpnos ir troškinkite, kol išvirs.
Kategorijos