Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti koldūnai su dešra.
Legendos byloja, kad koldūnai į Rusiją prieš daugelį šimtmečių buvo atvežti iš Azijos. Laikui bėgant mes pradėjome juos gaminti savaip, ir dabar pelėnai laikomi originaliu rusų virtuvės patiekalu. Yra daugybė šio patiekalo variantų. Siūlome jums neįprastą ir biudžetinį koldūnų variantą - su dešros įdaru. Patiekalas gaunasi gana įdomus. O kad koldūnai su dešrelėmis būtų dar skanesni, apkepkite juos augaliniame aliejuje ir įberkite prieskonių.
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Padėkite tešlos apskritimus ant stalo. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite griežinėliais supjaustytas dešreles.
Žingsnis 3
Suimkite priešingus tortilijų kraštus ir suspauskite. Turėtų gautis pusapvaliai gabaliukai. Tada priešingus kiekvieno gabalėlio galus suimkite ir gerai suspauskite. Virtinukai paruošti, belieka juos tik iškepti.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite koldūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 5
Pagal skonį pabarstykite koldūnus paprika ir juodaisiais pipirais. Išmaišykite. Kepkite koldūnus dar 1 minutę, kad prieskoniai atsiskleistų.
Žingsnis 6
Koldūnus sudėkite į lėkštę, papuoškite grietine ir žaliaisiais svogūnais. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos