Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti koldūnai su grietinėlės padažu
Aromatingi koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus, sutarkuokite sūrį, supjaustykite pomidorą ir svogūną.
Žingsnis 2
Kepkite koldūnus augaliniame aliejuje su įdėtu sviestu.
Žingsnis 3
Kai koldūnai apkeps iš abiejų pusių, suberkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus, išmaišykite ir porą minučių troškinkite.
Žingsnis 5
Supilkite grietinę, vandenį, išmaišykite ir 5 minutes troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 6
Pabarstykite sūriu ir išmaišykite, palikite 5-10 minučių pastovėti be karščio.
Kategorijos