Kepti koldūnai su grietinėlės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepti koldūnai su grietinėlės padažu

Aromatingi koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kepti koldūnai su grietinėlės padažu Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus, sutarkuokite sūrį, supjaustykite pomidorą ir svogūną.

Žingsnis 2

Kepti koldūnai su grietinėlės padažu Žingsnis 2
Kepkite koldūnus augaliniame aliejuje su įdėtu sviestu.

Žingsnis 3

Kepti koldūnai su grietinėlės padažu Žingsnis 3
Kai koldūnai apkeps iš abiejų pusių, suberkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Kepti koldūnai su grietinėlės padažu Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus, išmaišykite ir porą minučių troškinkite.

Žingsnis 5

Kepti koldūnai su grietinėlės padažu Žingsnis 5
Supilkite grietinę, vandenį, išmaišykite ir 5 minutes troškinkite po dangčiu.

Žingsnis 6

Kepti koldūnai su grietinėlės padažu Žingsnis 6
Pabarstykite sūriu ir išmaišykite, palikite 5-10 minučių pastovėti be karščio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos