Kepti kopūstai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kepti kopūstai su sūriu

Rekomenduojama gaminti iš jaunų kopūstų, bet tinka ir įprasti kopūstai. Kopūstus galima kepti daržovėse arba svieste, tačiau sviestas suteiks patiekalui saldų ir kreminį skonį, o termiškai apdorojant išlaikys daugiau naudingų savybių. Kepti kopūstai su sūriu bus sėkmingas garnyras prie kiaulienos, jautienos, paukštienos ir subproduktų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Kepti kopūstai su sūriu Žingsnis 1
Apkepkite kopūstus. Į keptuvę, įkaitintą su sviestu ir druska, sudėkite susmulkintus kopūstus. Kepkite kopūstus keptuvėje be dangčio ant vidutinės ugnies 20 minučių nuolat maišydami. Į kepintus kopūstus sudėkite tarkuotą sūrį ir žalius kiaušinius, gerai išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes. Iškepusį patiekalą 10-15 minučių palikite po dangčiu, kad būtų sultingas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos