Publikavimo data: 2024-04-17
Kepti kopūstai su sūriu
Rekomenduojama gaminti iš jaunų kopūstų, bet tinka ir įprasti kopūstai. Kopūstus galima kepti daržovėse arba svieste, tačiau sviestas suteiks patiekalui saldų ir kreminį skonį, o termiškai apdorojant išlaikys daugiau naudingų savybių. Kepti kopūstai su sūriu bus sėkmingas garnyras prie kiaulienos, jautienos, paukštienos ir subproduktų.
Žingsnis 1
Apkepkite kopūstus. Į keptuvę, įkaitintą su sviestu ir druska, sudėkite susmulkintus kopūstus. Kepkite kopūstus keptuvėje be dangčio ant vidutinės ugnies 20 minučių nuolat maišydami. Į kepintus kopūstus sudėkite tarkuotą sūrį ir žalius kiaušinius, gerai išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes. Iškepusį patiekalą 10-15 minučių palikite po dangčiu, kad būtų sultingas.
Kategorijos