Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti korėjietiški kopūstai su grybais
Kepti kopūstai su grybais yra puikus lengvas užkandis prie mėsos ar žuvies ant vakarienės stalo. Šį patiekalą papildo sezamų ir korėjietiškas sojų padažas, kuris kopūstams ir grybams suteikia malonaus sūrumo. Malti juodieji pipirai ir česnakai suteikia daržovėms daugiau aromato ir sodrumo.
Žingsnis 1
Nuluptą ir susmulkintą česnaką kepkite įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus 30 sekundžių, nuolat maišydami, kol pasklis česnako aromatas.
Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytus Pekino kopūstus ir įmaišykite česnaką. Virkite kopūstus maždaug 2 minutes. Tada kopūstus pagal skonį pasūdykite, sudėkite visus prieskonius, sojų padažą ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Atskiroje keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepkite griežinėliais pjaustytus grybus, kol jie taps auksinės spalvos. Sudėkite grybus į kopūstus ir porą minučių pakepinkite kartu. Patiekite pabarstę sezamo sėklomis.
Kategorijos