Publikavimo data: 2025-08-20
Kepti kukurūzai su kalkėmis ir kalendromis
Karšti kukurūzai su citrusiniais laimo ir šviežių kalendrų natomis yra labai saviti. Jo skonis nukelia į Meksikos alėjas, primena tailandietiškas užkandines ir indėniškus namelius. Kad kukurūzai būtų sultingi, prieš dėdami juos į orkaitę 30 minučių pamirkykite juos vandenyje. Tai leis kukurūzams sugerti papildomos drėgmės ir neleis jiems išdžiūti ant grotelių.
Žingsnis 1
Paruoškite kukurūzus. Kukurūzus įtrinkite druska, aitriąja paprika ir sviestu. Apšlakstykite kukurūzus šviežiomis laimo sultimis. Suvyniokite kukurūzus į foliją ir palikite 30 minučių mirkti prieskoniuose.
Žingsnis 2
Iškepkite kukurūzus. Įkaitinkite orkaitę ir įjunkite grilio režimą. Sudėkite kukurūzų burbuoles į foliją ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos