Publikavimo data: 2025-08-17
Kepti kukurūzai su medumi
Paprastai kukurūzai patiekiami su druska, tačiau kukurūzų grūdai yra saldaus skonio ir puikiai dera su cukraus priedais ir, žinoma, su tokiu sveiku produktu kaip medus. Medaus padažas su sviestu puikiai pabrėžia švelnų kukurūzų skonį. Šis neįprastas derinys tikrai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Su kepimo padažu galite eksperimentuoti, į jį įmaišydami įvairių prieskonių ir pagardų, pavyzdžiui, vanilino, balzaminio acto, aitriosios paprikos, juodųjų arba rausvųjų pipirų.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. 30 sekundžių mikrobangų krosnelėje tirpinkite medų, kol taps skystas, sudėkite minkštą sviestą, augalinį aliejų ir druską, gerai išmaišykite. Šiuo padažu aptepkite kukurūzų burbuoles iš visų pusių.
Žingsnis 2
Iškepkite kukurūzus. Sudėkite kukurūzus į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių. Apverskite kukurūzus į kitą pusę ir pašaukite į orkaitę dar 15 minučių.
Kategorijos