Kepti kukurūzai su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepti kukurūzai su medumi

Paprastai kukurūzai patiekiami su druska, tačiau kukurūzų grūdai yra saldaus skonio ir puikiai dera su cukraus priedais ir, žinoma, su tokiu sveiku produktu kaip medus. Medaus padažas su sviestu puikiai pabrėžia švelnų kukurūzų skonį. Šis neįprastas derinys tikrai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Su kepimo padažu galite eksperimentuoti, į jį įmaišydami įvairių prieskonių ir pagardų, pavyzdžiui, vanilino, balzaminio acto, aitriosios paprikos, juodųjų arba rausvųjų pipirų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepti kukurūzai su medumi Žingsnis 1
Paruoškite padažą. 30 sekundžių mikrobangų krosnelėje tirpinkite medų, kol taps skystas, sudėkite minkštą sviestą, augalinį aliejų ir druską, gerai išmaišykite. Šiuo padažu aptepkite kukurūzų burbuoles iš visų pusių.

Žingsnis 2

Kepti kukurūzai su medumi Žingsnis 2
Iškepkite kukurūzus. Sudėkite kukurūzus į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių. Apverskite kukurūzus į kitą pusę ir pašaukite į orkaitę dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos