Kepti kukurūzai su parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepti kukurūzai su parmezanu

Kepti kukurūzai su parmezanu - skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Jis švelnus dėl parmezano ir aštrus dėl aitriosios paprikos. Šie kukurūzai ypač skanūs karšti ir šilti. Šį receptą galima kepti orkaitėje arba ant žarijų. Visais variantais rezultatas jums patiks.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Kepti kukurūzai su parmezanu Žingsnis 1
Pradėkite ruošti patiekalą. Įkaitinkite orkaitę. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos, pateptos 1 valgomuoju šaukštu aliejaus. Leiskite jiems kepti 30 minučių. Kukurūzai turėtų tapti ryškiai geltoni.

Žingsnis 2

Kepti kukurūzai su parmezanu Žingsnis 2
Baigti gaminti. Padažui sumaišykite likusį augalinį aliejų, druską, aitriąją papriką ir smulkiai supjaustytus krapus. Apšlakstykite virtus kukurūzus padažu ir pabarstykite parmezanu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos