Publikavimo data: 2024-05-26
Kepti lašiniai folijoje
Kiaulės taukai yra produktas, kuriame gausu vitaminų ir mineralų; juose yra organizmui naudingų gyvulinių riebalų, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių - oleino, linolo, palmitino rūgščių. Kiaulės taukuose taip pat yra vitaminų A, D, E ir karotino. Turtingas vitaminų kompleksas kiaulės taukuose stiprina imunitetą, kuris labai reikalingas šaltuoju metų laiku.
Žingsnis 1
Paruoštus lašinių gabalėlius pasūdykite ir įtrinkite prieskoniais bei paprika. Sudėkite lašinius ant folijos ir iš visų pusių aptepkite marinatu, suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą vienai valandai.
Žingsnis 2
Kepkite lašinius folijoje įkaitintoje orkaitėje 45 min. 200C temperatūroje, nes skonis bus labai stiprus.
Kategorijos