Kepti lašišos suktinukai su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti lašišos suktinukai su varške

Artėja atostogos arba norite surengti romantišką vakarienę? Tada ant stalo puikiai atrodys toks įdomus ir lengvas užkandis kaip kepti lašišos suktinukai su varške. Suktinukai paruošiami labai paprastai, o rezultatas - rafinuotas patiekalas, kuris puikiai tinka prie vyno taurės. Į suktinukų vidų dedama pistacijų ir čiobrelių, kurie suteikia jiems ypatingo aromato ir skonio. Vietoj varškės galite naudoti "Philadelphia" grietinėlės sūrį, dėl to užkandis bus dar švelnesnis ir gardesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti lašišos suktinukai su varške Žingsnis 1
Varškę sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį ir išspauskite česnaką. Nuskinkite čiobrelių lapelius ir suberkite į dubenį. Pagardinkite druska ir viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepti lašišos suktinukai su varške Žingsnis 2
Lašišos filė supjaustykite plonais 2-3 mm storio pailgais griežinėliais. Ant kiekvieno griežinėlio krašto dėkite po šaukštelį varškės įdaro ir po vieną pistaciją.

Žingsnis 3

Kepti lašišos suktinukai su varške Žingsnis 3
Į lašišą įvyniokite faršą. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį suktinukus. Ant kiekvieno suktinuko užberkite po pistaciją.

Žingsnis 4

Kepti lašišos suktinukai su varške Žingsnis 4
Pasiųskite suktinukus kepti į orkaitę 15 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 5

Kepti lašišos suktinukai su varške Žingsnis 5
Sudėkite suktinukus į lėkštę ir papuoškite žolelėmis bei smulkintomis pistacijomis. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos