Publikavimo data: 2024-06-15
Kepti lašišos suktinukai su varške
Artėja atostogos arba norite surengti romantišką vakarienę? Tada ant stalo puikiai atrodys toks įdomus ir lengvas užkandis kaip kepti lašišos suktinukai su varške. Suktinukai paruošiami labai paprastai, o rezultatas - rafinuotas patiekalas, kuris puikiai tinka prie vyno taurės. Į suktinukų vidų dedama pistacijų ir čiobrelių, kurie suteikia jiems ypatingo aromato ir skonio. Vietoj varškės galite naudoti "Philadelphia" grietinėlės sūrį, dėl to užkandis bus dar švelnesnis ir gardesnis.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį ir išspauskite česnaką. Nuskinkite čiobrelių lapelius ir suberkite į dubenį. Pagardinkite druska ir viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Lašišos filė supjaustykite plonais 2-3 mm storio pailgais griežinėliais. Ant kiekvieno griežinėlio krašto dėkite po šaukštelį varškės įdaro ir po vieną pistaciją.
Žingsnis 3
Į lašišą įvyniokite faršą. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį suktinukus. Ant kiekvieno suktinuko užberkite po pistaciją.
Žingsnis 4
Pasiųskite suktinukus kepti į orkaitę 15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 5
Sudėkite suktinukus į lėkštę ir papuoškite žolelėmis bei smulkintomis pistacijomis. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos