Kepti makaronai ir mėsa su bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepti makaronai ir mėsa su bazilikais

Makaronų patiekalai saulėtoje Italijoje gaminami nuo Renesanso laikų. Šiandien yra daugybė makaronų patiekalų variantų. Kepti makaronai su mėsa ir bazilikais yra patiekalas, kurį įvertins kiekvienas makaronų ir mėsos mėgėjas. Šis patiekalas puikiai tinka šeimos vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepti makaronai ir mėsa su bazilikais Žingsnis 1
Svogūną, morką, aitriąją papriką ir česnaką 5 minutes pakepinkite karštame svieste ir alyvuogių aliejuje. Nupjaukite blauzdų mėsą, ne per smulkiai supjaustykite, sudėkite į keptuvę su daržovėmis ir kepkite 4 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Kepti makaronai ir mėsa su bazilikais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite pomidorus ir špinatus, suberkite į keptuvę ir gerai išmaišykite. Supilkite vyną ir sultinį ir palaukite, kol užvirs. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Kepti makaronai ir mėsa su bazilikais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite bazilikus ir suberkite į keptuvę. Į keptuvę sudėkite išvirtus makaronus. Uždenkite indą folija ir 20 minučių pašaukite į 160 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos